Kompozit Çember Prestij Temizlik

Kompozit Çember

Kompozit Çember

Polyester, elyaf ve polimerin birleşimi sonucu ortaya çıkan ürüne kompozit çember denilmektedir. Yapısının lifli olması sebebiyle lifli kompozit çember olarak da anılmaktadır. Çok ağır ürünlerin ve herhangi bir taşınma sonucu bir yerden bir yere nakliye işlemi gerekli olduğunda, nakliye edilecek ürünlerin çemberlenmesinde kullanılır. Ürünümüz, her türlü hava koşuluna ve olabilecek herhangi bir darbeye karşı oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olması sebebiyle herhangi bir denizaşırı seferler gibi uzun ve çokça darbeye maruz kalma durumlarından en kolay şekilde ürünlerin zarar görmemesi için kullanılmaktadır. Diğer çemberlere istinaden paletler üzerinde çemberlenmiş olan ürünümüz ek yük ile birleştirildiğinde çemberde herhangi bir gevşemeye sebep olmaz. Ürünümüz en zorlu nakliye şartlarında olabilecek en dayanıklı ürün olarak bilinmektedir ve bu koşullar altında en çok tercih edilen ambalaj çemberidir.

Kompozit Çember Hizmeti

Kompozit çember; yüzeylerde paslanma, ezilme veya çizilme gibi zararlara sebebiyet vermemektedir. Kaza riski en az hatta hiç içermemesi ile birlikte eldiven kullanımını da gerektirmemektedir. Hassas yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürünün hafif olması kullanımı açısından oldukça kolaylık sağlamaktadır. Palet, balya ve paketlemelerde sorunsuz bir şekilde kullanılabileceği gibi daha güvenli bir yapıya da sahiptir. Her sektörde kullanılabilen ürünümüz oldukça güvenilir olmasıyla beraber uygun fiyatlara da sahiptir. Gıda, kimya, tekstil, makine, kereste ve daha bir çok sektörde oldukça yoğun bir biçimde kullanılmaktadır. Tüm soğuk-sıcak hava koşullarına karşı oldukça dayanıklı olan ürünlerimiz elastik yapılarıyla da daha güvenli ve konforlu bir paketleme olanağı sağlamaktadır.

Kompozit Çember Fiyatları

Kompozit çember fiyatlarımız kullanım alanları ve ürünlerin kalite standartlarına göre değişiklik göstermektedir. Kalite standartları çerçevesinde oldukça özenli bir biçimde üretilen ürünlerimiz; 13 mm, 16 mm, 19 mm, 25 mm, ve 32 mm şeklinde üretilmektedir. Çember miktarının artması ürün fiyatının değişmesinde de etkili olan unsurlardan biridir. Taleplere göre üretilen ürünlerimiz müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olmasını amaçlayan yapımız ile birleşince karşılıklı iletişim açısından firmamız gibi büyük bir yapı ortaya çıkmaktadır. Firmamız, müşterilerimiz ile iletişime oldukça önem vermekte olup bu hizmet anlayışını en üst düzeye taşımayı amaçlamaktadır.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp