Çöp Toplama Arabası Prestij Temizlik

Çöp Toplama Arabası

Çöp Toplama Arabası

Çöp toplama arabası, yaşanabilir ev, iş yeri, sosyal alan ve çevre için gerekli temel temizlik ekipmanlarından yalnızca biridir. Her evde, iş yerinde, restoranda, kafede, alışveriş merkezinde ya da herhangi bir hizmet alanında her akşam çöp çıkar. Çöp toplama araçları, her akşam çıkan bu çöplerin periyodik şekilde toplanmasını ve etrafı kirletmeden büyük çöpe aktarımını sağlar.

Temiz çevre için çöp toplama ve çöp taşıma araçlarına daima ihtiyacımız olduğu kabul edilen bir gerçek. Özellikle ortak yaşam alanlarında çöplerin organize bir şekilde atılmasına yardımcı olacak ekipman ve bir planlama şarttır. Çöp toplama arabası apartman ve sitelerde, alışveriş merkezi ve hastane gibi kalabalık alanlarda gün boyu temizlik personeli tarafından kullanılır. Prestij Temizlik, günlük kullanıma uygun, pratik, fonksiyonel, ergonomik araba tasarımlarıyla personellerin işini kolaylaştırmayı hedefler.

Çöp Toplama Arabası Çeşitleri

Çöp toplama arabası tasarım olarak iki ana gruba ayrılır. Tek kovalı ve çift kovalı taşıma arabasıdır bunlar. Hastane, okul, kafe, restoran, AVM, iş merkezleri, apartman ve sitelerde ihtiyaca göre tek ya da çift kovalı tercih edilir.

Tek kovalı çöp toplama arabası

Tek kovalı çöp taşıma arabası tekerlekli, bölmeli tasarıma sahiptir. Süpürge ve kürek koyma aparatları bulunur. Genellikle apartman, site ve iş yerlerinde kullanılır. Tek kovalı olmasına karşın oldukça geniş bir hazneye sahiptir, işlevselliğiyle personellerin günlük temizliğini kolaylaştırır.

Çift kovalı çöp toplama arabası

Çift haznesi olan çöp taşıma arabası, büyük iş merkezlerinin, AVM’lerin, üniversite gibi büyük eğitim kurumlarının temizlik rutininde kullanılır. Çift çöp kovası olduğu için temizlik personeli tek seferde tüm toplama işini gerçekleştirir. Bu tür çöp arabalarının güçlü tekerlek yapısı sayesinde en dolu halinde bile arabayı itmek kolaydır.

Çöp Taşıma Arabası Fiyatları

Çöp toplama arabası fiyatları tasarıma göre değişkenlik gösterir. Prestij Temizlik’te birkaç farklı modelde çöp taşıma arabaları bulunur. Her modelin fiyatı farklıdır. Prestij Temizlik, kaliteli ürünleriyle bütçe çeşitliliği sunar, ekonomik alışverişe zemin hazırlar. Yaşadığınız binaya, iş yerinize, firmanıza keyifle Prestij Temizlik’ten çöp arabası alabilir, temizlik rutininize kalite kazandırabilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp