Fotoselli Ürünler Prestij Temizlik

Fotoselli Ürünler

Fotoselli Ürünler

Ürün ya da ürünler, genel olarak topraktan, bitkilerden, hayvanlardan, denizlerden ve benzeri doğal kaynaklardan elde edilen, üretilen yararlı şeyler olarak adlandırılmaktadır. Fotosel, üzerine düşen ışığın şiddetiyle orantılı olarak voltaj üreten ışık algılayıcısıdır. Bu algılayıcılar genel olarak, pozometrelerde, hırsız alarm sistemlerinde, otomatik açılır kapanır kapı sistemlerinde, otomatik çalışan gece lambalarında kullanılmaktadır. Fotoselli Ürünler, ışık algılayıcıları ile yapılmış, oldukça kullanışlı ve sistematik yapılardır. Birçok ürün üreten ve satışını yapan yer arasında en çok tercih edilen Prestij Temizlik Şirketi sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor.

Kaliteli Fotoselli Ürünler

Fotoselli Ürünler, tuvalet, asansör, apartman boşluğu gibi pek çok yerde kullanılmaktadır. Kaliteli Fotoselli Ürünler, üründe kullanılan malzeme ve işçilik oldukça önemlidir. Ek olarak, gelişen teknoloji ile fotoselli ürünler de git gide gelişmekte ve güncellenmektedir.

Fotoselli ürünlerin içerisinde bulunan foto dirençler ya da LDR'ler, ışık ortamına göre değeri oldukça sık değişen dirençlerdir. Fotoseller ya da fotoselli ürünler genel olarak kadmiyum sülfat ismi bir kimyasaldan yapılmış olup, maruz kaldığı ışık yoğunluğa göre değeri değişir. Işık yoğunluğu düşen fotoselin direnç değeri yükselmektedir. Örnek olarak karanlık bir alanda direnç değeri 100 kW olan bir ürün, gün ışığında 10 kW!a kadar düşebilmektedir. Bu sebepten ötürü, fotoselli ürünler görünen ışığa oldukça duyarlıdır. Fotoselli ürünlerin renk hassasiyeti insan gözüne oldukça benzer. Bu ürünler, renkleri, gölgeleri, ışık değişikliklerini aşağıya yukarı insan gözü gibi algılar.

Fotoselli ürünlerin pek çok kullanım alanı vardır. Bu alanlara bakacak olursak:

  • Pişirme fırınlarında
  • Fırınlardaki sıvı kristal maddelerde
  • Kesme makinelerinin konumlandırılması
  • Vakum odacıklarında bulunan cam maddelerde
  • Görüş portu ve sıvı kristal cam maddelerde
  • Sensörlü ışıklarda

Fotoselli Ürün Fiyatları

Fotoselli Ürün Fiyatları, ürünlerin yapısına ve işlevselliğine göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda, ürünlerine markasına göre de fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten ötürü sizler için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Fotoselli Ürün Fiyatları hakkında net ve ayrıntılı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp