4 oz Karton Bardak Prestij Temizlik

4 oz Karton Bardak

4 oz Karton Bardak

Hem çok yönlü hem de ekonomik olan 4 oz karton bardak, evler, restoranlar, kafeler, büfeler, işletmeler, stantlar ve her türdeki işletme için mükemmel bir içecek çözümüdür. Yüzeyi, marka ve firma ismi yazmak ya da logo eklemek için uygundur.

4 oz tek kullanımlık bardak, sızıntıyı önlemek, müşterilerinizi temiz ve güvende tutmak için sıkıca sarılmış bir ağız bölümüne ve poli astarlı bir iç kısma sahiptir. Gücü ve dayanıklılığı nedeniyle 4 oz kağıt bardak, herhangi bir restoran, kahve dükkanı veya özel etkinlik için doğru bir seçimdir. Karton bardak, hem yerden hem de maliyetten tasarruf etmenize izin verir.

Poli-Kaplamalı Astar

4 oz karton bardak yerden tasarruf sağlayan formu, kompakt yapısı ve kolay erişilebilirliği ile fark yaratır. Üstün dayanıklılık için yoğunlaşma birikimine direnen poli kaplamalı bir astara sahiptir. Bu astar, bardağın yapısını korur ve sıcak içeceklerin hızlı soğumasını önlemeye yardımcı olur.

Hafiflik

4 oz karton bardak sıcak veya soğuk içecek tüketmek isteyenler için ideal ağırlıktadır. Bu bardak ile sıcak kahveler, çaylar ve meyve suları servis etmek oldukça kolaydır. Müşterilerin, en iyi içeceklerinizi test etmelerini sağlamak için mükemmeldir.

Kusursuz Tasarım

4 oz karton bardak küçüktür, ancak birçok seçeneği vardır. Soğuk içecekleriniz ve hatta atıştırmalıklarınız için harika bir kullanım deneyimi oluşturur. Gıdaya uygun, kokusuz, tam renkli veya proses mürekkeplerle basıldığından dolayı, sağlık için riski oluşturmaz. Konik kenarları rahat bir tutuş sağlar ve müşterilerin hareket halindeyken tutmasını ve taşımasını kolaylaştırır. Konuklarınız lezzetli içeceklerin tadını çıkarmayı bitirdikten sonra, hızlı ve kolay temizlik sunmak adına bu karton bardaklar tek kullanımlıktır.

4 oz Karton Bardak Baskı

Doğrudan baskı, katı mürekkepleri teker teker bir yüzeye damgalama işlemidir. Bir tarafa belli bir adede kadar mürekkep rengi yazdırılabilir. Bu baskı işlemi için firmanın tercih ettiği stiller kullanılır. En iyi kalitede baskı için vektör çizim önerilir. Vektör, sanatı ürüne en iyi uyacak şekilde ölçeklendirmemize olanak tanır ve baskıda istenmeyen netlik ya da kalite kaybını önler.

Whatsapp Prestij Temizlik Whatsapp Whatsapp